Skip to content Skip to footer
Ви го претставуваме КАРЕДО -

Нова адреса за вашиот бизнис и дом.

Замислете како се будите во прекрасно дизајниран стан, само неколку моменти оддалечен од вашето работно место, елиминирајќи ја маката од долгите патувања. За време на паузата за ручек, истражете го енергичниот плоштад за малопродажба што ве мами со својот спој на луксузни продавници, практични услуги и вкусни опции за јадење. Искусете ја радоста на откривање скриени скапоцени камења, создавање врски и потопување во енергичната енергија на просперитетна заедница.
Во Каредо, можностите се бескрајни.

Mixed - use

град во градот

Во свет кој постојано се развива, концептот на развој на мешана употреба се појави како визионерски пристап кон урбаното живеење. КАРЕДО стои гордо во првите редови на ова иновативно движење, редефинирање на начинот на кој ги доживуваме нашите градови. Со беспрекорно мешање на различни елементи во еден хармоничен простор, Каредо носи нова парадигма на практичност, поврзаност и заедница.

„Mешана употреба“ (mixed use) е концепт кој ги надминува традиционалните граници и ја опфаќа идејата дека градот може да биде повеќе од само збирка на посебни простори. Во областа на мешана употреба, различни функции коегзистираат во рамките на еден развој, создавајќи самоодржлив екосистем каде бизнисот, работата, живеењето и слободното време хармонично се испреплетуваат.

Бизнис центар

Дизајниран како катализатор за успех, овој раздвижен центар нуди прецизно изработена средина за претприемачи, стартапи и етаблирани бизниси. Со врвни капацитети, современи работни простории и поддржувачка мрежа на професионалци со истомисленици, деловната област на Каредо е спој на иновации и соработка. Без разлика дали барате простор за да го започнете вашиот следен потфат, одржувате состаноци со клиенти или едноставно се поврзувате со други лидери во индустријата, Karedo обезбедува идеална позадина за раст и просперитет.