Skip to content Skip to footer

каредо

Канцеларија. Рекреација. Дом.

Канцеларија. Рекреација. Дом.

бизнис центар

Каредо Скопје е од најнапредните бизнис центри во градот со висококвалитетни простории за работа, конференциски сали и професионални услуги.

Комплекс со голем број различни содржини, кој вклучува работа, домување, спорт, рекреација и многу повеќе!

Со привлечната локација близу срцето на градот, центар кој е идеален за сите видови на бизнис средби и настани.

Простории опремени со најновата технологија и висококвалитетна опрема, која ќе ви помогне брзо да растете со вашата компанија.

Најсовремени апартмани за домување, кои ќе ви дозволат да работите и живеете на исто место.

Ова е одлична опција за сите кои бараат ансамбл на работен и личен живот!

Канцеларија.

Продуктивна работна околина

Располагаме со различни големини на канцелариски простори кои можете да ги изберете според вашите потреби и преференции. Канцелариите се опремени со сите потребни содржини, како и опрема за кујна и санитарни простории за да имате продуктивна работна околина.
Секој од нашите канцелариски простори е проектиран да одговара на највисоките стандарди за безбедност и сигурност.

Рекреација.

кохезија на спорт и релаксација

Спортскиот затворен комплекс на Каредо содржи 2700 м2 идеална околина за активно и здраво тело.
Нашата теретана и спа центар се идеално место за сите кои бараат перфектна комбинација на вежбање и релаксација.

Фитнес центар опремен со најсовремена опрема за тренинг и вежбање. Од силови до кардио вежби, нашите простори и опреми се дизајнирани да го задоволат сечиј вкус и потреба.

Во нашиот спа центар можете да уживате во моменти на опуштање и релаксација по напорните тренинзи. Масажа, фитнес терапија, сауни и други релаксациски услуги кои ќе ги смират и одморат вашиот ум и тело.

Дом.

Совршен баланс на работен и личен живот

Најсовремени апартмани за домување, кои ќе ви дозволат да работите и живеете на исто место.
Каредо е одлична опција за сите кои бараат ансамбл на работен и личен живот.

Паркинг Простор

канцеларии за бизниси

простор за Рекреација

купи или изнајми

Совршена локација

лесен пристап до некои од најдобрите скопски удобности

Контактирајте нè

Адреса

ул. Скупи, Општина Карпош (Злокуќани)
Our site uses cookies. Learn more about our use of cookies: cookie policy