Skip to content Skip to footer

купи или изнајми

Можностите се бесконечни. Изнајмете или купете простор во Каредо како  одговор на сложеноста на модерниот живот и обезбедете си хармоничен спој на удобност, квалитет и поврзаност. 

Адреса

ул. СкупиОпштина Карпош (Злокуќани)
Контактирајте не

Имате прашања?