Skip to content Skip to footer

Град во градот

Она што го издвојува КАРЕДО е неговиот фокус на луксуз и удобност со акцент на просторот одвоен за веќе докажани, но и нови, брзорастечки бизниси.
Располага со прецизно дизајнирани станбени згради, јавни простори за релаксација со
многу зеленило и голем број деловни простори кои задоволуваат различни потреби.
КАРЕДО ќе има се што ви треба на едно место, од ресторани и кафулиња до фитнес центри, спа центри, аптеки, салони за убавина, приватна градинка, како и shuttle bus сервис.

ПЕШАЧКА ЗОНА
Повеќе од 350 метри распределена пешачка зона
Отворениот простор на патеката и природната светлина што навирува, прави да се
почувствувате привлечени од чистите линии, свежиот воздух и пријатната атмосфера.
Целосниот концепт на пешачка зона е создаден за опуштање, креирање на сосема нова врска

ПОДЗЕМЕН ПАРКИНГ ПРОСТОР
Со сместувачки капацитет на повеќе од 5000 паркинг места.
Подземен паркинг со голем капацитет на паркинг места, простор идеален за сите кои имаат
потреба од безбедно и удобно паркирање на својот автомобил.
Паркингот е опремен со сите потребни сигурносни мерки, кои гарантираат безбедно
паркирање на вашето возило. Нашите системи за безбедност вклучуваат видео надзор,
пожароотпорност и систем за детекција на дим, како и само-авторизиран систем за контрола
на пристапот.