Skip to content Skip to footer
Рекреација

Вештачка карпа за качување

Вештачката карпа за
качување со висина од 10
метри е одличен начин да
се создаде забавна и
несекојдневна активност во
затворени простории.
Оваа вештачка карпа се
протега низ три нивоа,
тргнувајќи од подземниот
паркинг па се до фитнес
центарот.
Со вештачката карпа за
качување во нашиот центар,
ги стимулираме и
подобруваме работните
перформанси на
вработените, ја
поттикнуваме физичка
активност и здравот животен
стил, но најважно, создаваме
извонредна забава за
нашите клиенти и
посетители.

Рекреација

КАРЕДО Фитнес Центар

– Повеќе од 2700м2 површина,
– Распределена на три нивоа
– Опремена со најсовремена
опрема за тренинг и вежбање.
– Располага со сопствен ВИП паркинг!
Од силови до кардио вежби, нашите простори и опреми се дизајнирани да го задоволат секој вкус и потреба. Широк избор на фитнес програми,
како што се kickbox, cycling club, crossfit студио, алпински клуб со 10м карта, трим патека за кардио. Во КАРЕДО спа и велнес центарот можете да уживате во студио за масажа, јога, пилатес, сауна со инфраред, финска
сауна, солена соба, cryotherapy.